SERVICES OG TILVALG

Landskabt Have er totalleverandør på jeres nye have, hvor I får én samlet pakke til en fast pris. Vi tilbyder forskellige services og I har mulighed for, at tilpasse pakken efter jeres behov. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og alle opgaver bliver udført på tidsplan efter skriftlig aftale.


HÆK

Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker, men forholder os også til den gældende lokalplan for området. 

Vi leverer hæk i højden 80-180 cm. fra hækplanter til færdig hæk. Er I i tvivl om, hvad er bedst for jer, så spørg os endelig.

GRÆS

Det kan være svært at vælge mellem så- og rullegræs. Vi rådgiver gerne, og I bestemmer, hvilken type, der skal anlægges. Vi lover, at resultatet bliver en dejlig og simpel plæne, der er klar til, at I kan sætte eget præg på den.

BELÆGNING

Vi sørger for belægning rundt om huset, samt belægning i carport og indkørsel. Derudover sørger vi også for en stor, flot terrasse. Vi forholder os ligeledes til slangeplanen ved jordvarmeanlæg.

Vi har et bredt udvalg af belægningssten og fliser i alle størrelser.  Er I i tvivl, så spørg os endelig.

LYS

Vi har samarbejde med ‘Light by Juul’, som er en dansk designet løsning, der giver jer det bedste og mest unikke lys til jeres nye have. For eksempel lys direkte i belægningsstenene eller i bedet.

STØTTEMUR

En støttemur hjælper jer ved niveauspring på eller rundt om grunden. Vi kan både lave løsninger i traditionel sten, beton eller jern.

PLANTEKASSER

Plantekasser findes i mange forskellige former og materialer. Lad os hjælpe jer med at finde den som netop passer til jer.

HEGN

Går I med overvejelser om, at et hegn vil gøre en forskel i jeres nye have, så lad os høre fra jer. Vi har en hel del muligheder og vi tilpasser hegnet efter havens udtryk.